TOMORROW'S NEW YEAR


bilder från nyårsafton 2008. hehe inte igår, nej.
hittade inga från förra året dock.


CANDY DARLING

en stor fet godispåse skulle inte sitta helt fel!

GAME DAY


yesbox, bowlingen gick bättre än väntat idag. eller vad säger du jennifer? haha. med 135 poäng kammade jag hem den andra seriesegern. rätt stolt faktiskt. väntar på att j ska höra av sig efter sin träning och sen hittar vi förhoppningsvis på någonting med lovisa. en match i gin rummy kanske?

NYTT ÅR, NYA MÖJLIGHETER


följde grupptrycket och gjorde en lista över året som gått.

update: jag kom på det rätta svaret (numero 14). love the way you lie, lätt!

TUESDAY


bowlingen blev inte av idag men vi gör ett nytt försök imorgon. istället blev det pepparkaksbak hemma hos madeleine med tjejorna, (ja, jag vet. julen är över, men bättre sent än aldrig) och senare på kvällskvisten fick madeleine ett ryck och vi färgade hennes blonda hår brunt. mycket stiligt må jag säga!
på fyran rullar pirates of the caribbean och jag önskar verkligen att jag hade tålamod nog att ta mig igenom en hel film som den, men mina tankar är någon helt annan stans vilket bidrar till att jag sällan hänger med i handligen och därför blir sånna filmer väldigt ointressanta. med "sånna" filmer menar jag, orealistiska filmer där folk har övernaturliga krafter eller liknande. det är inte riktigt min grej helt enkelt - sorgligt men sant.


VÄNNER FTW


goosh, tröttnar aldrig. måste ju vara den bästa serien någonsin!

TOO TIRED TO FALL ASLEEP

julen är över för vår del. granen kastades ut idag, vilket är way to early om du frågar mig.. istället förvandlades hemmet till nån sorts byggarbetsplats och jag börjar undra om det är allt stök och bök här hemma som gjort mig så trött. efter jag sovit nån timme i soffan och sedan bränt sönder tungan av pizzan vi åt till middag så kilade jag hem till lovisafisa och mös - imorgon blir det förhoppningsvis bowling. taggaråå!


JULAFTON 2010





julafton 2010 firades, precis som alla andra år, hemma hos oss med hela tjocka släkten (nästan i alla fall). eftersom den riktiga tomten inte verkar hitta hem till oss längre så fick pappa agera tomte och julklappsutdelare. men det gick lika bra det med. jag tror bannemig att jag nästan fick allt jag önskade mig och lite till. är superglad för allt jag fick! enligt tradition ska det bli massa mat över från julafton så vi även kan äta nästa dag, och nästa dag.. och nästa dag. och i år var inget undantag. vi kommer se ut som dom där köttbullarna snart men vad gör väl det om hundra år ;)

JULHUNDEN


GOTT NYTT JUL


nu ska magarna fyllas med julmat och om dryga två timmar taggar alla i sverige kalle anka (hoppas jag). god jul!


PERFEKT TILL FEST



tänkte visa ett av mina senaste fynd. en väska i perfekt storlek med förvaring för både plånbok, mobil och nycklar. går att användas med axelrem eller utan - som en enkel liten partyväska. både snygg och praktisk med alla dragkedjor och småfack. fick inte betala mer än 50 rikstaler för den om jag inte minns fel.

DAN FÖRE DOPPAREDAN


har insett hur mycket jag saknar en webbkamera på min dator.. varför gör man datorer utan kameror är frågan?  (varför köper man en dator utan kamera kanske ni undrar då, men det är en annan historia..) snodde i alla fall syrrans dator för en stund och tog lite bilder. man får passa på eftersom hon ändå har gått och lagt sig.

strosat runt i mjukiskläder hela långa dagen, som vanligt med andra ord, såhär dagen innan julafton . rummet har städats, de sista julklapparna har slagits in, granen har klätts och skinkan har griljerats. traditioner är till för att följas - och det är vi  nog ganska duktiga på i våran familj.

NÄST INTILL OMÖJLIGT


har ägnat kvällen åt att fixa med lösnaglar såhär lagom till jul och nyår. resultatet blev riktigt hyggligt om jag får säga det själv. nackdelen är bara den att något så självklart som att skriva ett sms eller knappa lite på datorn plötsligt blir en jäklans utmaning. så alla som brukar ha lösnaglar, hur står ni ut!? kommer jag ens kunna gå på toa utan att ropa på någon annan för att låta den torka mig...

IT'S FUCKING JULLOV

yabadabadooo!

MÖNSTERKONSTRUKTION


näst intill heela dagen har jag arbetat på designuppgiften som ska vara klar imorgon. blev färdig för någon timme sen och tänka sig, det var det sista jag behövde göra i mönsterkonstruktionens historia. glad chey! efter fyra plus två timmars sömn inatt så kan jag inte påstå att jag är jättepigg.. därför tänker jag göra nicolin besviken och gå och lägga mig trots att hon är snäll och gör mig sällskap här nere. godnatt sverige, imorgon får jag jullov!!


KLAPPAT OCH KLART


alla julklappar är inhandlade, (vilken lättnad!) och som grädde på moset så fann jag både min nyårsklänning och det sista till julaftonsoutfiten idag. nu får gärna tomten komma vilken dag som helst! ovan ser ni en sneak peek på klänningen.

VÄRLDENS SEGASTE LÖRDAG

klockan har inte hunnit slagit halv elva ännu och jag började redan för några timmar sedan seriöst fundera på att gå och lägga mig. det säger ju något om hur seg och tråkig denna lördag har varit. imorgon ska jag banne mig ta tummen ur röven och hitta på något. träna kanske, eller vad säger du pappsen?

WINTER


THE 80'S




med dessa bilder visade kan jag ju erkänna att vi har liiite för mycket fritid på vacksta. men vem klagar liksom?

waxta crew production
http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/video/video.php?v=10150148281497575&oid=129216117138746&comments


STOCKHOLM

 
drar in till storstan med mina vänner. julshopping och tjejhäng står next på listan!

I DID IT


aldrig mer matte b. peace out!

YES, INDEED


glad chey!


23.28

planerade att gå och lägga mig tidigt ikväll, men icke sa nicke, klockan är allt annat än tidigt.
bjuder på en bild från kvällens bravader. fler kommer under veckan! stay tuned!


TREDJE ADVENT

söndag idag. en riktigt mysig en må jag säga! vaknade i stockholm hemma hos minna, helt utvilad otroligt nog efter kvällens festligheter. väl hemma i stränkan igen väntades varm choklad med hela familjen framför brasan och sedan middag i form av nybakade scones och te. jag trodde inte att jag skulle säga detta, men jag är faktiskt redo för en veckas skola.


I'M A FUCKING DREAMER



första bilderna, från en uteservering i sverige. andra bilden, från en uteresturang i thailand.
jag skulle inte tacka nej till något av det just nu!


MATEMATIK B


imorgon är det nationellt prov i matte så gissa vad jag ska göra idag?! ledtråd: andragradsfunktioner, ststistik, räta linjens ekvation, kvadratkompletering ect ect.


HEM LJUVA HEM





nu: fotboll

GERMANY

jag tänkte ta kort och visa min fina luciakrona men jag hittade den inte. mamma har antagligen lagt den på något alldeles för bra ställe och därför skyller jag på henne att detta nu blir ett bildlöst inlägg.. imorgon åker jag nämligen till tyskland, ratzeburg för att vara exakt, för att agera lucia på lite olika tillställningar. jag åker dit som lucia, utan några tärnor, och ska sjunga själv framför massvis med främmande människor och jag har ännu inte bestämt mig för hur jag ser på saken. ska det bli kul? kommer jag flippa ur och vägra sjunga? göra bort mig totalt? den som lever får se!

1 DECEMBER



eller andra kanske man ska säga då klockan redan har passerat tolv. (borde jag ens vara uppe nu?) december är här vilket betyder att julsakerna plockas fram. med glädje! här på vacksta lyser helenas fiberoptik-gran i köket, misteln är på sin plats och så även denna ståtliga guldren.

imorgon åker jag hem och på fredag sätter jag mig på ett plan till tyskland och därför står väskorna nedanför mig, redo att packas. frågan är bara, vad ska man packa? hur är vädret i tyskland? är det som det är här? more to come!

TJOCKTRÖJOR I ALL ÄRA


modekungen.se vs monki

RSS 2.0