WORKING

det går segt med uppdateringen.. jag vet, men nu i helgen kan jag faktiskt skylla på jobbet. jobbar ytterligare ett hästpass imorgon men sen är jag ledig hela veckan lång. då är både jennifer och madeleine hemma också så jag ska se till att fylla dagarna med massor av skoj. även jonna ska jag försöka att träffa och om det går ska jag försöka klämma in en fika med robert. sa jag att jag gillar mina vänner?


STORA LASS



nu har jag ätit alldeles för mycket glass på alldeles för kort tid och nu såhär efteråt är jag gäälet törstig. när alla ens vänner är bortresta så finns det inte så mycket att göra. därför tänker jag ägna kvällen åt att kolla på oc och pilla lite med bloggen. borde kanske ta tag i uppdateringen snart. för er skull ;)

SAY SOMETHING

jag har sommarlov och därmed bloggen likaså. bloggtorka var ordet. återkommer istället när jag har något vettigt att skriva. hej så länge!

OSCAR LINNROS


tryck på bilden


PÅ MINA FÖTTER



från TIAMO, 399:-

S.HAMN

igår var det allsång på skansen som gällde. och fasen vad bra salem al fakir är!! åkte sedan ockuperade soffan hemma hos brorsan och nu sitter jag ensam i hans lägenhet här i södertälje hamn. riktigt mysig lägenhet må jag säga. här kommer jag spendera flera nätter, höhö. ska snart ta och göra mig i ordning för att sedan ut och äta lunch med min mor och far. men först, bläddra igenom CHIC som jag precis hittade. på återseende.

NITTONDE


först dammsuga. sen ner på stan en snabbis innan jag ska visa nicolin och helena runt i THE BIG CITY. nu måste jag rappa på, tjingeling!

 


UPDATE;


det var kanske på tiden. dom senaste dagarna har jag jobbat, jobbat, jobbat, vart en hel del med lovisa och axel, och sovit på tok för lite. nu väntar några härliga lediga dagar framför mig, man tackar!

HOTHOTHOT

det är varmt. men ska inte klaga... det är skönt när svetten rinner och håret är blött när man vaknar. mmmmh! poolen kallar, ciao!

RÖD/ORANGE




en av få saker jag fick med mig hem ifrån gbg. jag gillar'en. nu ska jag krypa ner i min säng. det ska bli såå skönt efter två nätter i en hård hotellsäng. godnatt sverige.

DE E LA' GÖTT




hemma från göteborg nu, och i och med det är jag en årsförbrukning av choklad rikare. dagtid visar termomtern 30+, 50 grader på altan och hela 33 grader i poolen. känn på den allihop som är i australien eller liknande ;) det talas om att det är värmerekord i sverige sen nittiofyra. det skulle inte förvåna mig ska jag säga. hörde dessutom att vädret  ska vara detsamma resten av veckan och kanske till och med veckan därpå också. jag gillar tamigfan sverige!

HEJ GÖTEBORG

nu drar lollo och jag. wiiiiiiiiiee!

NOLLTVÅ.SEXTON


klockan är mycket. allt för mycket. men så blir det när man har roligt. kortspel med trevliga människor - så såg denna kväll ut, liksom många andra kvällar. godnatt!

DET KALLAR JAG SOMMAR




nu kan jag pricka av en sak på listan. efter mängder med plump, korvgrillning, båtåkning, näckande, och miljontals fula o flummiga bilder så är jag hemma från landet. att åka till jennifers landställe och sova där har blivit en grej vi gör varje sommar. mycket mycket mysigt må jag säga och det är något vi inte ska sluta med. nu sitter jag och ska ladda in lite bra musik till iphonen och sen ska jag se till att packa om, för imorgon beger jag, lovisa och mina föräldrar oss av till göteborg och stannar där några dar. spontant är alltid bäst haha. jag måste väl vara en av få svenskar som aldrig varit i göteborg men snart är det ändring på det. kameran hänger med och självklart står liseberg på schemat. *tummen upp*

GODMORGON SUNSHINES

idag är jag uppe tidigt, men det tog emot att gå upp ska jag be om att få tala om. jag har packat ihop det nödvändigaste för en natt ute på landet. bara maten som saknas haha. viktigt viktigt! den ska inhandlas efter nån timme på strandbadet. nu måste jag skynda mig att bli färdig, snart ska jag möta tjejerna!


TRÖTTER


fast att jag sov till nästan halv ett idag så sitter jag ändå här och är skapligt trött.. är det solen som gör det kanske? efter att jag slängt i mig frukost så stack jag ner till strandbadet med therese, madeleine och jennifer. och precis så avslutas troligtvis kvällen också. imorgon cyklar vi ut till landet och övernattar, dä blir najZ!

A DROP IN THE OCEAN



jag gillar sommar. jag gillar sommarlov. men ärligt talat, jag saknar vackstanäs atmosfär!

.NEF

idag har det inte varit riktigt lika fint och varmt väder som vi blivit bortskämda med de senaste dagarna/veckorna (?) men ibland är det ganska skönt ändå. vila från solen lite för att sedan på't igen nästa dag. och eftersom det var fult väder så passade jag, jennifer och madeleine på att rigga upp en så kallad fotostudio för att sedan knäppa massa kort. skratta inte, jag vet att du som tjej också tycker att det är kul att leka modell. dock så ställde en ynka inställning på kameran till det när vi la in bilderna på datorn och därför får ni vänta på att se resultatet. den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! nu ska jag fortsätta kolla på sex and the city, vilket börjar bli tradition på vardagskvällarna, i like it! adios amigos!!

REKORDVÄRME..?




arrangerad sista bild. togs bara för bloggens skull, haha.
svettas helt ärligt 24/7. mysig chey! idag fick vi för oss att äta middag ute och vi slog oss ner på thai garden där jag mättade magen med goda vårrullar. självkart blev det glass från slagsta därefter som grädde på moset. kvällen avslutades, som vanligt, med gin rummy på jennifers altan för omväxlings skull. (vi ska inte tala om resultatet dock..)


HMM

det skulle vara så otroligt skönt att lägga sig och kolla på en film eller läsa en bok just denna kväll, men å andra sidan, vem vill inte ta vara på dessa sommarkvällar och istället sätta sig nere vid vattnet med en glass i handen?

KEPS?



jag antar att vi gillar kepsar. eller?
blev återigen en kväll på bryggan med mina bejbs. jag gillar't skarpt.

J'ADORE






toppar; h&m, cubus, h&m. shorts med nitar; cubus. beiga shorts; gina. randig; monki.
det känns rätt bra när man fortfarande känner sig rik efter en lyckad shoppingrunda.

RSS 2.0