SATC


sitter och håller om min fina tekopp som jag fick av min syster när jag fyllde år. nu ska det drickas te och läsas veckorevyn tills sex and the city börjar. lugn kväll med andra ord. imorgon ska jag åka med mamma till eskilstuna för att se om jag hittar någe kul. försökte mig på en shoppingtur här i strängnäs city tidigare idag men det gick väl sådär. jag menar, det är ju så stort att det är svårt att hitta något.. fick i alla fall med mig en söt sommarklänning och underkläder. alltid någe!


CELEBRATION





SIS

sitter och klunkar vatten för att fylla på efter alla tårar som fällts idag. och fler lär det väl bli, för lisa, du ska veta att du kommer att vara saknad här hemma men låt inte bli att leva livet för det. vi ses ju om ett halvår igen i thailand! älskar dig massor! <33

DOWN UNDER


dan efter dan. min födelsedag var hur bra som helst. kunde inte blivit bättre! galet najs väder, gott att äta och underbara människor i min närvaro. gräjt! idag har jag och mina stockholmsvänner legat vid poolen mestadels av tiden innan dom åkte hem med tåget. då hängde jag med syrran ut på en åktur med bilen. hon tog körkort idag (inte en dag för sent!!) så det är bara att gratulera. imorgon åker hon iväg.. gråtfest var det här....

27 JUNI KLOCKAN 09.27

klockan är slagen. 17 år it is! idag kommer hela tjocka släkten för att äta tårta och ikväll kommer två av mina favoriter hit. inte träffat dom sen vi sluta skolan den nionde, hehe. nu ska jag ta mig ett dopp i poolen innan jag fixar iordning mig. pews!

UPDATE

hola amigos! idag har jag legat och solat ryggen i hopp om att få en jämnare bränna på fram- och baksidan. igår var det lillebrors femtonårsdag och även midsommarafton, vilket firades på skansen. idag är det den 26 juni vilket innebär att jag fyller år imorgon, vilket även innebär att det bara är tre dagar kvar tills lisa åker till australien... ta hand om dig där nere syrran och ha det bäst! tänk på att det du kommer få uppleva där nere är något som jag bara kan drömma om. jag kommer sakna dig, men ett år går fort aight? lite update från moi, och äntligen fick axel något att läsa.
adios!

WELCOME


ökat på bikiniförådet idag. den svarta överdelen sitter som en smäck, har dock ingen underdel till den ännu men svart kan man ha till allt aight? den gröna mönstrade gillar jag mer och mer varje gång jag ser den. och den blåa underdelen är till min blåa överdel, som efter en vecka i thailand har blivit smått solblekt. får väl lägga trosorna ute i solen en vecka också så dom får samma färg.


GREEN

..mile? naae, den kollade jag på häromkvällen (hur bra som helst btw!). ikväll dricker green tea och kollar på män som hatar kvinnor. bara tre timmars jobb imrogon, najsigt värre!


HARD WORK WORK

godkväll. det är lördag. jag är trött och det är inge kul på tv, men det känns inge bra att gå och lägga sig halv 10 när man har sommarlov. inte tänker jag flytta mig från soffan i alla fall, så får väl ta och titta på en film eller nåt.

WORK WORK

sitter i soffan och trycker i mig frukost. om en halvtimme hoppar jag på cykeln och beger mig av till jobbet. ha en bra dag!

BABE, I ALREADY MISS YOU


bra musik, lyssna själv!

JUST FRIENDS


sticker ner till hamnen och möter några vänner. so long <3

BRUDAR FRÅN VACKSTA


tjenixen. har känslan av att jag är en väldigt flitig bloggare nuför tiden.. not! dagen har bestått av: promenix, synundersökning, en sväng till södertälje och tillbaka, tidningsläsning ute i solen (vilken sol?). jag har även försökt hitta ett datum då mina vänner från vacksta kan komma och hälsa på men det ska jag säga dig, det är fan inte lätt att hitta ett datum som passar alla sjuhundraelva brudar. nåväl, dags att fortsätta med att göra ingenting.
shoobre


NECESSARY

idag innan jobbet följde jag med mamma och lisa till eskilstuna där jag minsann köpte nya träningskläder. dom ska användas flitigt. faktiskt redan imorgonbitti när jag ska ut på pw.

FIXTRIX

nu har jag fixat och trixat, ändrat och haft mig en bra stund här på bloggen. jag har kommit fram till att less is more så nu får det duga ett tag framöver. jag slår vad om att ni inte ser någon skillnad dock.

BARA FÖR ATT


..jag saknar thailand och värmen

TODAY WAS NOT THE DAY

hemligheten sket sig bara så ni vet. bättre lycka nästa gång.

MODEKUNGEN



den var snygg. den var jävligt snygg!

HERE WE GO AGAIN

sticker ner med syster på stan idag igen. fika?
nästa gång får ni som är nyfikna veta hemlisen jag talade om igår.

SEASIDE


cykla. marshmellowes. lollo. gin rummy. blue keld. grillning. solnedgång. fiskmåsungar. jennifer. strandbadet. tjejsnack.

PARADISE




SISTER


bild från när jag och min syster var på george och lunchade. holy chicken blev det för min del och därefter en varsin kula glass, som lika gärna kunde ha varit tre kulor glass.. lite för mycket för magen kanske, men vad gör väl det om hundra år?
justja, jag och lisa har en hemlis. mer får ni inte veta förän imorgon.

HALLON FTW


tänk när man kan gå ut på tomten och plocka sina egna hallon till frukosten. mhh, DÅ är det sommar! sålänge får jag nöja mig med de frysta som man måste värma i mikron innan dom går att äta.
med det sagt säger jag godmorgon mina vänner :)

IT'S ALL ABOUT THE DETAILS


halsband och svart ring - h&m
turkos ring - thailand

jag var ungefär såhär |---------------------------| taggad på att gå ner till hamnen och njuta av en glass i det fina vädret, men självklart börjar det regna då.. istället blev det soffhäng framför filmen 10 orsaker att hata dig, hemma hos mälin. funkar det med ;)

IMPULSIVT SOM FAN


klickade jag hem denna. jag tror fia är lika förvånad som jag är. men vafaan, det var ju rea :D

GODMORGON

nu hamnade jag här igen - framför datorn. ska man ta och hitta på något idag kanske? här kan man ju inte sitta och ruttna, med lillebrors fötter mitt upp i ansiktet. mysigt.

HEJ


jag är hungrig som ett djur och jag saknar fia & vackstafolket.

LÖRDAG

jag överlevde en timmes promenad. helt insane! nu blir det fortsatt träning resten av sommarlovet. skööönt! nu ska jag ta tag i alla väskor som täcker 9/10 av golvet i mitt rum. frågan är, hur ska allt få plats?

FRISK KANSKE?

jag vill ut och gå, ja till och med kanske springa. röra på mig och leva livet. det är tamigfan dags nu.

STUDENT 2010 - bildbomb















lisa aka lajsabajsa aka grisen aka systeryster (kärt barn har många namn) tog studenten igår. fint väder, mycket skratt och trevligt folk. kunde nog inte blivit bättre. hoppas du känner detsamma lisa.

SUMMER BREAK


jag kan inte fatta att det har gått ett helt år. hur gick det till? time to lämna vacksta och bara njuta av sommarlovet, vi syns ju snart igen! och kom ihåg, nästa år blir ännu bättre än det här.

BILDER FRÅN DAGEN






GRATTIS ALLA VACKSTASTUDENTER!!

kommer bli tomt på skolan när vi återvänder från sommarlovet.

EN HEL FUCKING MÅNAD

jag orkar faktiskt inte vara sjuk längre!! jag har hostat konstant i en månad, räcker det inte nu?! jag vill ju vara ute och leka och bada precis som alla andra barnen.

BLACK AND WHITE

   

från modevisningen 27/5. bättre sent än aldrig, eller vad säger ni?


EARLY MORNING

hola, inga lektioner idag men ändå är jag uppe fruktansvärt tidigt. why? för att vackstas frukost är oemotståndlig såklart. och istället för att gå och lägga mig igen (det jobbigaste är ju att vakna och det har jag ju gjort nu) så kan jag lika gärna passa på att ta vara på dessa timmar innan dom andra vaknar. plugga?

"JAG VILL HA MAT"

fågelungarna som utan att fråga om lov har flyttat in i min luftventil i väggen håller ju aldrig tyst! till en början tyckte jag att det var lite gulligt men då jag inte får en minut av tystnad så känner jag att det inte är lika kul längre.


PÅ MINA NAGLAR


nagelack i härliga färger från h&m.


RSS 2.0