.


SNIGELFART

det tog mig en och en halv timme att ta mig igenom ett tretton minuter långt klipp, här snackar vi dåligt internet! datorn skulle lika gäna kunna lämnas hemma, för här i skogen verkar den ju inte göra någon nytta..


FÖRSTA ADVENT


nedräkningen har börjat!


+TVÅ


-


THE HILLS


sitter bänkad framför mtv som visar the hills weekend break och värmer mig med en kopp chaite. ställde klockan tidigt imorse för att följa med min mamma och mormor på årets första julmarknad. mitt ibland alla tomtar, lovikavantar och halmbockar så hittade jag två snigga ringar. jag tar kort på dom och visar er senare. fick även med mig en mistel hem som jag ska hänga upp på internatet - hoppas att den kommer uppskattas!

KOKOSBOLLAR


ännu en skolvecka är avverkad, bara fyra veckor kvar om jag inte har räknat helt på tok fel. najs! fick ett ryck på kvällskvisten och ställde mig och gjorde kokosbollar, till lillebrors förtjusning om jag känner honom rätt. har även hunnit med och färgat utväxten och resten av håret några nyanser mörkare, kollat på idol och hurrat när jag precis fick reda på att olle gick vidare. bra fredag!


LONG TIME NO SEE

här händer det inte mycket, men jag anser helt enkelt att mitt liv inte är tillräckligt intressant för tillfället.
eller så är det så att jag har alldeles för mycket att göra så att jag inte har tid, eller ork heller för den delen, till att blogga.. äsch, jag återkommer!

YEAH


livet leker, hanna schteker! och kladdkaka is the shit!

QUOTES


från loweo.blogg.se

SUNDAY

det är söndag och söndag betyder matte. det ska bli förjävla skönt när den här kursen avslutas, vilket är den 10 december om jag ska vara exakt. lite läskigt är det faktiskt, veckorna flyger fram och vi har väl sisådär halva matteboken kvar att räkna.. härlig planering marika!

sitter framför tv'n och sveriges skönaste familjer slutade nyss. hur bra är inte det programmet? haha, helt klart sevärt!

FARS DAG


♥♥♥


IMPULS


såg denna när jag passerade veromoda och på tillbakavägen slog jag till.
tvåhundra gick den på, inte så farligt med andra ord.


MattyBRap



grymt söt kille! diggar tröjan på första videon.

VIVIR LA VIDA


ett stort glas saft och rulltårta - med det hälsar jag fredagen välkommen!


AAH FAST..NÄE

uschusch, torsdagar är ingenting för mig. först kräla på golvet och rita mönster på mönsterkonstruktionen hela förmiddagen och sen sitta med huvet i matteboken hela eftermiddagen. hur kul? inte ett dugg om jag ska vara ärlig.

MIN FINFINA VÄN



idag kommer jennifer och sover över hos mig. gaah, jag behöver verkligen dig! <3


ALL I NEED IS YOU


WISH YOU WERE HERE TO TURN DARKNESS INTO LIGHT


MOT HALLEN


värmer upp med lite te. om drygt en halvtimme ska jag snöra på mig skrkidskorna och köra en inte allt för seriös hockeymatch mot killarna. komigen nu J och L, den här gången tar vi dom.. eller?

VÄRMER MINA HÄNDER I VINTER


RSS 2.0