LOVE THE WAY YOU LIE

hola amigos! börjar inte med lektioner förän tjugo i tolv idag vilket innebar en sköön sovmorgon. jag har hunnit tagit bilder på rummet idag också så dom kommer upp någon gång under denna dag. nu är julia här och vi ska gå och äta frukost/lunch.. brunch?;) hare gött!

SÖNDAG KVÄLL


och dags att sluta ögonen och välkomna en ny vecka.

HANG IN THERE


jag måste börja med och be om ursäkt för den ofantligt dåliga uppdateringen. skolan tar mycket tid och så även jobbet denna helg. dagens niotimmarspass är över men imorgon väntar ännu ett långt arbetspass. det var den helgen det.. på måndag vågar jag nog lova bilder på mitt rum och hörs vi inte innan dess, så ha en fortsatt trevlig helg allesammans :)


IN THE MIDDLE OF THE NIGHT

klockan är halv två, och jag är fortfarande vaken. oops! skola imorgon.. hehe. majoriteten av inläggen blir tyvärr bildlösa. tiden läggs på annat helt enkelt. men tänkte höra, wanna see my room?

FIRST DAY AT SCHOOL, AND I'M ALREADY TIRED

dagen har varit låååååååååååång. mycket låång! sovmorgon till efter lunch på tisdagar, jippi! men resten av schemat då? kaos säger jag bara... det har varit köbildning upp till rektorn hela dagen och jag vet fortfarande inte vad jag ska ha för lektioner imorgon. gräjt! jag märker redan nu att bloggen kommer vara lite off under veckodagarna. att sitta ensam och häcka på rummet kommer ju inte på frågan! kanske slänger in ett sånt här nattinlägg lite titt som tätt, låter det ok? detta får duga för ikväll. godnatt!

BACK TO BUSINESS

back to reality! fått iordning det mesta i mitt rum här nu, och jag tycker det börjar se riktigt bra ut. jag är nöjd! imorgon drar skolan igång. med andra ord; dags att börja gå och lägga sig någolunda tidigt om kvällarna. eller..? bor man på internat så gör man ;) fast ikväll får bli ett undantag för jag är faktiskt baoutatrött. bums i säng!

NU ÄR DET DAGS

bilen kommer bli mer eller mindre proppfull, väskor, påsar och allt vad det innebär! nu drar jag till vackstanäs!


ALL STAR


som ni kanske förstod så var det dessa som jag betalade 250 spänn för. får tacka lovisa för att hon köper för stora skor som hon sen kan sälja till moi!

TÄNK ER VITA VÄGGAR


en liten tjuvkik på hur mitt rum på vacksta kommer se ut. var på ikea med mamma idag och fick med mig mängder med fint hem. resten av kvällen kommer jag ägna åt att tvätta/stryka/måla/packa. gaaaah! imorgon går flyttlasset till skogen!

QUOTE


PHOTO


blandade gobitar från strängnäs, thailand, gbg.

UPDATE, MÄLARDAGEN OCH ALLT



idag var det den årliga mälardagen här i stan så jag tog cykeln och åkte ner för att kolla läget med lovisa och jenny. fanns inte så mycket roligt att titta på ska jag medge, förutom min minsta kusins taekwondo-uppvisning, så vi satte och på café trädgårn' istället. mättade magen med en sommarsallad m. kycklingröra. gött mos! dessutom gjorde jag ett grymt köp enligt mig. betalade endast 250kr för nått som skulle kunna kostat mig 699kr. guess what?

MOVIENIGHT

remember me.....
vad ska man säga. hade högre förväntningar. den var inte alls så bra som alla sagt att den ska vara. besviken!

DEATH


döskalle/kors-örhängen, by lindex 

THREE OF THEM


muntrar upp med lite sommarbilder då sommarn verkar vara över för det här året.


SÄSONGENS FÖRSTA


jeansen är på. nu drar jag och kollar på när lillebror spelar hockey!!


ALL BY MY SELF

älskar att vakna upp utvilad, äta frukost framför sjunde himlen följt av top model med endast datorn som sälskap. njuter för fullt av dagarna för mig själv!

RANDOM FROM THAI



på stranden i thailand.

NÅGOT HELT ANNAT

kollade på kenzas blogg och såg att hon hade gjort omelett och blev själv jättesugen på det. jag skar upp lite saker vi hade i kylen, började steka, och voila, min så kallade omelett blev till äggröra. får hoppas att den smakar bra i alla fall!


RÄKNAR DAGAR

vid den här tiden om en vecka så är jag på vacksta. då sover jag första natten i mitt nya rum. åh, bara tanken gör mig varm i hela kroppen! alltså; det är en vecka kvar på lovet sen sätter allt igång igen. längtar! h3h3

FREEDOM



SOUNDTRACK


igår kunde jag bocka av tre filmer på min "filmer som måste ses-lista", bland annat dear john. seriöst, heeelt kär! (se den!) kan inte sluta lyssna på låten paperweight.

BIKINITIME

efter några ärenden på stan så har jag nu bytt om till bikini, för jävlar vad varmt det är ute!! och jag som trodde att sommaren var över. "jag måste bara kolla facebook och bloggarna en snabbis först" tänkte jag och satte mig vid datorn. nu har jag lyckats lägga mig ned med datorn på magen och ni som känner igen er vet att det är då det är som svårats att slita sig därifrån. minuterna bara flyger iväg, det kanske är dags att ta sig ut i solen medan den ändå är framme.

åhh nu är himlen täckt av moln juu! :(


FROM THE SUMMER



ytterligare två från göteborg. eller jag mena, ifrån våran picknickpaus i mariestad på väg till göteborg.

GETTING CLOSE


Six billion people in the world, six billion souls and sometimes all you need is one


LIGHTROOM 3


medan jag var på jobbet idag passade pappa på att fixa photoshop lightroom 3 till mig. (tack :D) har nu setat ett tag och försökt förstå mig på hur detta fungerar och visst går det framåt, men än finns det mycket att lära. ger jag det en tid så ska det nog inte vara några problem. nu är klockan mycket och jag måste sova. godnatt!


JOSEFINE LINDAHL


ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år... (8)
jag försökte mig på att göra en lika fin bild som du gjorde till mig en gång fia, och fast att jag inte uppnådde samma nivå som dig så är det ju ändå tanken som räknas. med denna bild vill jag säga ett stort jävla grattis på födelsedagen! jag älskar dig min vän och vet inte vad jag skulle gjort utan dig. puuuuuuuuuuuuuuuss!!

BILDER, part 1





kvallen suger balle jag vet. men det får man ha uppseende med då dom är printscreenade och sedan beskärda i paint. (jag ska skaffa photoshop, ha lite tålamod bara) detta är i alla fall bilder ifrån när jag, jennifer och madeleine lekte med kameran en grå och tråkig dag under sommarlovet. part 2, och kanske 3 osv, kommer vid ett annat tillfäll

MADDI JANE


grym brud!

NUDE


nude-färgat nagerlack. i think i like it! helt klart värt varenda krona. detta kommer ifrån h&m och kostade ynka 9.50.

just nu sitter jag och avnjuter min frukost framför sjunde himlen. jag gillar verkligen den serien. om ett tag ska jag ta och hoppa in i duschen och göra min iordning för klockan ett kommer jonna med bussen in till stan så ska vi ta och sätta oss på något mysigt ställe och äta lunch tillsammans. det var inte igår man träffade henne ska jag tala om. om jag känner oss rätt så blir det mycket snack om allt och ingenting.

LIKE ALWAYS


ikväll är en helt vanlig kväll hemma hos lövgrens. ligger ensam vaken med datorn på magen och kollar på sex and the city. ibland kan jag längta efter dom här timmarna på dygnet.

.-.-.

halloj bloggen! idag har jag hunnit med några timmar på jobbet och även ett besök hos tandläkaren, eller aa, hygenisten heter det väl snarare. jag tänkte fortsätta dagen lika duktigt och därför åka med pappa och träna. hej och hå, det är bara på med löpardojorna och sen kriga!

PS, I LOVE YOU



TONIGHT



göteborg. ph: me

har ägnat näst intill hela dagen till att städa rummet, rensat ena garderoben och fått bort allt onödigt skit och dylikt ifrån hyllor. säger bara: förvaringsbrist!! nu hoppar jag in i duschen. ikväll ska jag leka med negerlollo, som kom hem ifrån turkiet igår, och jennifer. lovisa kommer om tjugo minuter så det är bäst jag skyndar mig. puss!

TACK OCH BOCK


ph: me
nu tackar jag för mig, good night fellows!

COFFE BREAK

nu kilar jag över till grannhuset aka jennifers place. jag tänker tvinga henne koka kaffe till mig för jag är megatrött. how come? jag sov ju länge i natt och jag har inte gjort något som helst ansträngande idag. konstigt konstigt. adjö!


WAKA WAKA ON REPEAT




spenderade kvällen och natten hemma hos madeleine på ön. det blev taco till middag och då både jag och madeleine var supertrötta så dröjde det inte länge innan vi gick och la oss efter att therese hade lämnat oss vid tolvtiden. det har i alla fall varit übermysigt och jag har gosat med världens gulligaste hund! (haha, jag kan inte låta bli fast att jag är allergisk.)


GRATTIS KVINNA


idag fyller min snygga vän julia år. ni anar inte hur stor plats bruden har i mitt hjärta! hon är den jag kan gå till mitt i natten för att prata, hon är förstående, galen och helt jävla underbar. för ett år sedan visste jag inte ens att denna brud existerade, helt insane! grattis jullan, hoppas du får en hejdundrande födelsedag borta i USA. nu är det inte lång tid innan vi återigen tvingas vara med varandra dagarna i enda!


OSCAR/SALEM



foto: jag eller fia (ingen vidare koll) redigering: fia
bilder från allsång som jag hitta på fejjan. bättre sent än aldrig

EVEN I


japp, jag är en mainstream-fjolla! alla har den och igår köpte även jag mig ett ex av denna otroligt populära H-tröja ifrån gina tricot. lite smått tragiskt om jag får säga det själv. [jag har faktiskt inte sett någon med just den här färgen så det känns i alla fall lite lugnande, hehe]

DAGSUTFLYKT

mamma väckte mig imorse vid tio-tiden och frågade om jag skulle åka med henne och pappa till vingåker factory outlet och lager 157. till en början var jag duktig och sa att jag inte ville följa med på grund av mitt shoppingberoende, [beroende? är det så illa? haha] men bara minuten efter mamma stängt dörren så kom jag på att det skulle ju vara trevligt att åka med som sällskap. så så fick det bli. nu ligger jag här i soffan, relativt trött efter en dagstur runt om i västra sörmland. vi stannade bland annat på säfstaholms slottscafé för kaffe och glass. för att sammanfatta dagen så blev det en spontan och mysig dagsutflykt. trevligt trevligt.

senare ska jag visa en sak jag råka få med mig hem ifrån stockholm igår..


STOCKHOLM

tidigt imorse satte sig jag, madeleine och jennifer oss på en ersättningsbuss mot södertälje och tog sedan pendeln därifrån vidare mot stockholm. vi handlade, åt och sen handlade vi lite till, fast att jag lovat mig själv att inte köpa något utan bara åka med som sällskap. alla som känner mig kan ju räkna ut hur det gick.. pengarna bara rullar om jag säger så. vi kom inte hem ifrån stockholm förän sent då tåget numera tar sig en svängom genom västerås innan det beger sig av till strängnäs. dryga två timmar satt vi på tåget, men jag måste medge att det kan ha varit den roligaste tågresan jag upplevt. frågan är om dom i sätena bredvid hade lika roligt. he he


1 KG SMÖR?

överväger att hälla smält smör eller något liknande i håret, för jävlar vad håret blev torrt efter blekningen. det är blondare i alla fall och utväxten är inte lika tydlig, och det var ju det som var målet. får helt enkelt tänka positivt!


BLOND[ARE]


blev oerhört trött på min groteskt långa utväxt och bestämde mig för att göra något åt den. sagt och gjort, nu sitter jag här med smeten i huvet. alltid lika nervöst att skölja ur det sen..! och ja, jag vet att jag länge har talat om att jag ska färga mitt hår brunt till hösten, och det står jag fast vid. hösten är lång. jag hinner det med ;)


LOOK SHARP




Bikbok Look Sharp Collection


THAT'S ME

jag tror det är första gången som jag helt ärligt vill att sommarlovet ska vara kortare än vad det är. det är till och med så illa att jag räknar ner dagar, och idag är det tre veckor kvar tills skolan börjar. tre veckor!! har vi inte redan haft lov i evigheter? att jag jobbar och att vädret är uruselt gör nog inte saken bättre. att min syster är 7352097 mil ifrån mig gör inte heller saken bättre. alla jag pratar med slänger ur sig något i form av "du är ju sjuk" när jag säger att jag saknar skolan, men jag kan inte rå för det. vacksta is the shieat, eller hur julia ;)

KRÄFTKALAS




bilder från årets första så kallade kräftskiva @ mormor och morfar's place. 27/7

WHOLESOME CONCEPT



jag är med och tävlar om en av dessa grymma tygpåsar från wholesomeconcept.com på angelica blicks blogg. LÄNK
som jag har letat efter en snygg tygpåse, nu fattas det bara att jag vinner ;)

WELCOME TO OC BITCH!


istället för att deppa över det otroligt tråkiga vädret som aldrig verkar vilja tacka för sig, så bestämde vi oss för att placera rumporna i soffan för att kolla på oc och äta godis. mycket trevligt må jag säga fast att både jag och madeleine somnade. målet är att se alla säsonger innan sommarlovets slut. såå, på så sätt gör det ju inget om det fortsätter regna.  

M&J


puh, tack och lov överlevde jag den kaotiska dagen på jobbet och nu är jag hemkommen efter en lååååång promenad med jennifer och madeleine. eftersom dom har varit utomlÄns så har vi inte träffats på jättelänge och hade därför mycket tid att ta igen. mycket surr blev det. nu är jag trött, och vet ni vad? imorgon tänker jag inte ställa alarmet!

RSS 2.0