ALLT ÄR SOM VANLIGT.

saltade julias macka. saltade julias te. saltade julias stol. julia saltade mitt hår :(

TJUGOÅTTA

onsdag.
torsdag.
fredag och äntligen heeeeeelg!

fast jag gillar vacksta... så jag ska inte klaga.
nu; powernap


HIPPHIPPHURRA


sjutton barre, inte illa! hoppas dagen din har varit grrrrrym.
grattis!!

23.04.10

the old gang got together and danced all night.
strawberry cheesecake får avsluta denna dag, peace out!


BRA SKIT



hometown glory - adele


FIT FOR FIGHT


hade skaplig sovmorgon idag till halv ett och då passade jag på att utnyttja den till vettigare saker än att dega i sängen. hoppade i träningskläderna och kollade ut genom fönstret.. snö. knöt dojjorna, stoppade musiken i öronen och tog mig ut i spåret ändå. krigade mig genom första varvet. kom runt. vände om och tog ett till varv fast åt andra hållet. stolt! morgonpromenader måste vara något av det bästa som finns.


COME TO MAMA


har kommit fram till att bikbok har en hel drös med grymma kläder. denna tisha blir din för 199kr, rätt värt!

I VÄNTAN PÅ BÄTTRE TIDER.


today i'm wearing this;
stickat - lindex. jeanstights - veromoda.

/care

VINTERN ÄR HÄR... IGEN


är det verkligen möjligt!? (bild tagen i mars) 

det är vid sånnahär tillfällen man bara vill gömma sig under täcket. har ni sett på maken, det snöar i april :O och jag som trodde våren hade kommit för att stanna men ack så fel man kan ha. idag är det mängder av plygg som gäller, roligare än så blir det inte denna onsdag.

GODNATT

klockan är strax innan tio och jag tänker krypa till kojs. känn på den ni! imorgon kommer jag vara utvilad och pigg som en mört.

när vi ändå är inne på fiskar (okej sköldpadda kanske inte är en fisk men i alla fall); den här simmade jag med när jag var i thailand. COOLT!

DU KOMMER INTE TRO DINA ÖRON.


efter middagen lurade ronsten ut mig i spåret. ja, ni läste rätt, JAG har varit ute och sprungit(!!!) det var inte igår om man säger så. ska sätta igång med träningen nu igen efter allt det goda magen fått tagit del av de senaste veckorna, dvs. i thailand, påsklovet och på gotland. hejaheja!

GORGEOUS


drömmer mig bort i en värd full av ringar och en touch av turkost, godnatt!

THUMBS UP

det är måndag och lika med skola. efter sisådär tre veckor ifrån vackstanäs så kan jag ärligt säga att jag faktiskt har saknat det lite. naturen, fåglarna, vattnet, lugnet, människorna etc etc... heaven! haha skämtåsido. det är i alla fall skönt att komma in i rutinerna igen.


tummen upp för det finfina vädret! det kliar i benen och man vill bara ut och göra av med överskottsenergin.

UNDERBARA TFD











- gotlandsresan med klassen i bilder

BACK IN TOWN

kommit hem. skapligt trött. ska klippa tånaglarna. sen sova. godnatt.


GÅRDAGENS

josefine får syn på sin chipspåse, som någon varit snäll och köpt till henne, tar upp den och utbrister: "men det här är gräddfil, jag skulle ju ha sourcream!!"
minuten senare när jag bokstavligt talat sprungit till julia för att berätta om josefines dumma kommerntar, säger julia medlidande: "men stackaaaarn!"

folk säger att man blir som man umgås.... kanske borde fundera på att byta umgänge? ;D

GÖTLAND!

beger mig iväg igen!
<3

BETONGEN!!


igår bjöds det på god mat och svettig dans hemma hos fialotta! begav mig hemmåt vid nio imorse efter ungefär zero timmars sömn, och nu är det dags för ett underbart åttatimmars jobbpass (observera ironin!!). ikväll kommer jag vara död. punkt.

TYP TRE


inte mindre än tre wannabe-knokk klockor fick jag med mig hem ifrån thailand. anledningen är att jag inte kunde bestämma mig för vilken färg jag ville ha så det fick helt enkelt bli allihop. 100 baht/st = 25 svenska kronor. alltså 75 kronor för tre klockor.. det är inte illa pinkat om jag får säga det själv.

8 APRIL



hallonpaj i vårsolen följt av kortspel. härlig dag! nu vankas det promenix med systern

VÅRKÄNSLOR


solen skiner och det är nästan elva grader ute. jag gillart! nu tar jag skinnpajen och drar ut på picknick i det fina vädret med mina vänner

THAILAND





nu blir det sova av efter cirka tjugofem timmar utan sömn. 
- godnatt sverige!

RSS 2.0