BORROWED



måndag, och idag kickade jag ass i ett blommigt linne, lånat av fia, och svarta jeans!


BRIDGET JONES & PLUGG

nu är jag hemma i stränkan efter en underbar helg hos mina vänner i stockholmstrakterna. kameran är kvar på skolan och därför får det bli ännu ett bildlöst inlägg. tidigt imorgon beger jag mig åter till skolan och om ni har tur så kommer lite bilder, ifrån modevisningen och på lite nytt jag inhanlat i helgen, då.

nu är det plugg som gäller. s n a r t  s o m m a r l o v !


POLLENTIDER

jag började med att vara sjuk och nu har det istället övergått till allegriförkyldning. inte fullt så roligt.. modevisningen igår gick bra. mamma och mormor var där och kollade sen skjutsade dom tillbaka oss till vacksta. väl där gick jag nästan och la mig på en gång. usch man blir så osocial och tråkig när man mår dåligt. nu sitter jag i alla fall här i sängen med två mackor och ett ägg som helena var snäll och fixade. jag har tagit alla mina tusen mediciner så nu jävlar ska jag må bra tills ikväll. då vankas det grillning hos nicolin!

MODEVISNING




ph1; nicolin ph2; jag ph3; helena

nu kör vi tjejer!!

NÅGOT ROSA


vaknade och tittade ut.. regn. skulle haft idrottsdag idag men när vi anlände till tälje IP fick vi reda på att det ställts in. strosade istället runt i staden och kollade i affärer med mina vänner. fick med mig ett rosa linne/tunika hem. det kommer användas flitigt i sommar må jag lova! efter en alldeles för lång promenix ute i regnet och pga av denna satans förkylning så är jag rejält trött i kroppen. dags att sussa skulle jag tro.

-imorgon syr jag klart min klänning och då kanske de till och med kommer upp bilder.


MÅNDAG


random pic: thai

god morgon solstrålar!
kom till vacksta för knapt en timme sedan och har redan packat upp väskorna och fått iordning, vilket annars brukar ta tills onsdagen/torsdagen, haha! veckan som kommer består av idrottsdag imorgon, modevisning på torsdag och helgen ska spenderas hos fialottapäronpung. gissa om jag är tagg?!

next; duschen.

SLEEP TIGHT


nu ska jag gosa ner mig i sängen för att imorgonbitti bege mig av till södertälje och vackstanäs - mitt andra hem.
xoxo


TRE FRÅN HELGEN




GILLAS

därför gillar jag att föräldrarna inte är hemma:
 man kan göra smothies i mängder.
 man kan äta thaimat direkt ur kastrullen.
 man kan äta ute fast att hela kylskåpet är fyllt med mat.

BIKINI


HM har många finfina bikinis men den här måste vara en av dom schnyggaste!


JUST CHILLI'N


håret är en aning kortare men fräshare kan jag lova. solen skiner och jag tror tamejfan våren är här på riktigt nu!

HAIR


nu jävlar ska jag ta tag i dessa slitna toppar! fint ska're va


SÖNDAG IT IS

kan inte säga mer än att helgen har varit kanon. den har gått fort men vad gör väl det? det vankas skola måndag och tisdag och sen är det lång helg igen. kan inte klaga! nu ska här lagas tacopizza till la familja, peace!

lycklig


KULTUR TIO

äntligen händer det något i den här lilla staden/hålan/kalla-den-vad-du-vill. vädret är skit men vi får hoppas att musiken är bättre. adios amigos.

uppdate; vi varken såg eller hörde några band så antagligen ställdes allt in pga vädret. kul. kvällen avslutades med film istället. nu ska jag sova, GOOD NIGHT.


GRÄDDFIL OCH VILDA LÖKAR



hanna is back on track. dragit på mig något virus men känner mig ändå ovanligt pigg. hoppade jobbet idag då jag inte tror gästerna skulle uppskatta mitt hostande, så istället drar jag snart iväg på släktkalas vilket alltid brukar vara trevligt!
ovan ser ni snyggingarna jag haffa på h&m igår *tummen upp*

hej hopp!

KORTSLUTNING

för mycket tankar. just nu vet jag ingenting...

FÖR STUNDEN


folk säger att man inte blir en lyckligare människa bara för att man handlar nya saker - folk har fel. man blir visst lyckligare, i alla fall för stunden.

---

håller på och tappar fotfästet. plötsligt känns allt så otroligt långt borta.

RSS 2.0