HÖSTLOV


hellyeah! *klad hanna*

BON NUIT

att plugga matte var lättare sagt än gjort. matteboken har inte ens blivit öppnad idag. hela tiden "jag måste bara..". bättre lycka nästa gång, imorgon får vi ta nya tag. nu säger jag godnatt!

MATTE OCH JAG <3


japp, idag blir det du och jag min vän. vad kul vi ska ha! söndagar är ju bara för underbara tycker ni inte det?


TVSPELSKVÄLL

tre plagg rikare var vad jag blev idag. ett par leggings, ett linne och ytterligare en rutig skjorta. ser man på! can't get enough helt enkelt. mor och far står i köket och lagar mat och känner att jag kanske borde gå ner och hjälpa till. sen kommer mina babes hit för att spela tvspel hela natten lång. bra dag, bra kväll :)

FRIDAY NIGHT

måste säga att jag tycker att det är jättesynd att alice i idol självmant har hoppat av. hon var nog inte bara en av mina favoriter utan många andras favorit också. istället fick minnah komma tillbaka vilket jag tycker är fel men.. nu sitter jag och inväntar utröstningen. bara inte olle ryker. då börjar jag gråta! nog om idol. imorgon ska jag kika i affärer, känner ett stort behov av något nytt! eskilstuna med syrran kan ju inte gå fel.

från monki


MUSIC MAESTRO


iphonen fylls med musik!!

. . .


JAG SER DET SNÖAR


något chockad man blev när man kollade ut imorse! varannat träd har löv och varannat är täckt med snö.. vintern är här och det är ännu bara oktober. men jag har faktiskt kommit fram till att jag gillar'e. bättre än grå och tråkig höst indeed.

SOLSEMESTER?


ingen skola för min del idag. halsen bråkar och jag är allmänt seg. istället ligger jag i soffan, småtittar på eva&adam och tänker tillbaka på thailand. det skulle inte sitta fel med en utlandsresa snart. (hörde ni det mamma och pappa..!)


2010.10.19

lugn, jag lever.
jag är dessutom brunett.
och för en gångs skull utvilad på en skoldag.
jag gillar sovmornar ska ni veta!
skriver mer när jag får lust, puuussssssss


CHOCOLATE FUDGE BROWNIE



L O V E, M E

.

TORSDAGSKVÄLLAR <3

ojojojojoj vad trött man får vara då! som tur är det torsdag vilket innebär fredag och hemgång imorgon. jag gillar torsdagskvällar faktiskt. på nåt sätt känns det mer okej att vara uppe sent såhär dagen innan helgen. sitter och inväntar kvällsfikat och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. antagligen någon film och kanske basta - inte så ansträngande med andra ord.


BERRIES


japp, hösten är här på riktigt..

CLOSE UP


NOTHING WILL STOP ME NOW


snart sker en förändring. can't wait!!

HEJ!

det var inte igår. veckorna går fort och jag har fullt upp hela dagarna. eller ja, datorn och bloggen prioriteras inte i första hand om jag säger så. efter en helg i stockholm fylld av äventyr så ringde klockan 05.10 imorse. vid sex lämnade vi nämligen strängnäs för att hämta lisa på flygplatsen. det var så overkligt att se henne först så självklart rullade några glädjetårar ner för mina kinder, men sekunden efter kändes det som om hon aldrig lämnat landet, som om hon har verit hemma i all evighet. jag blev skjutsad till vacksta och här sitter jag nu i min säng och inväntar dagens och veckans första lektion - engelska. taggad till tusen, verkligen.. med det sagt, säger jag godmorgon!


RSS 2.0