YOU'RE THE REASON I COME HOME


slänger ihop packningen för helgen i väntan på den sista lektionen som börjar om en timme. ikväll blir det utgång för att fira jennifer som blir arton i natt. frågan är om man ska köra på converse (vilket alltid är ett säkert kort) eller om man ska lida pin och hoppa i klackarna för en gångs skull. den som lever får se.

TREDJE RING

det sista sommarlovet börjar lida mot sitt slut. imorgon drar verkligheten igång igen. ska verkligen bli skönt att få ett schema att följa igen efter ett tiotal veckor då allt annat än rutiner har ägt rum.

FOR THE LAST TIME

packningen är i full gång. imorgon går flyttkalaset till vackstanäs.

LÖRDAG HELA VECKAN

bilder ifrån en spontan utekväll i onsdags. ikväll kör vi igen! ska på artonårsfest och därefter blir det utgång efter tolvslaget då bruttan inte fyller år förän imorgon egentligen. så grattis i förskott sanna, och GRATTIS SOM FAN JULLAN som faktiskt är den som fyller år idag på riktigt men som har lämnat fastlandet för inget mindre än gotland, och låter oss därför inte fira hennes födelsedag med henne. vi tänker på dig när vi slår klackarna i taket i tälje istället, och hoppas att du får en grym kväll du med!

RSS 2.0