HÖSTIGT



LIFE IS WONDERFUL


It takes a night to make it dawn
and it takes a day to make you yawn brother
it takes some old to make you young
it takes some cold to know the sun
it takes the one to have the other

And it takes no time to fall in love
but it takes you years to know what love is
and it takes some fears to make you trust
it takes those tears to make it rust
it takes the dust to have it polished


EN OCH EN HALV

en och en halv timmes lektion kvar nu! ska verkligen bli helt underbart med helg! det var alldeles för längesen jag träffade jennifer och madeleine nu känner jag, så det ser jag mycket fram emot! (många utropstecken var det här)


IBLAND FÖRVÅNAR JAG MIG SJÄLV


jag trodde aldrig att det skulle hända men jag börjar faktiskt tycka om den här typen av byxor. riktigt mycket!! kallas dom fortfarande haremsbyxor föresten? dessa är från gina tricot men jag har sett liknande på bikbok som jag även tror var billigare. slå till eller inte, det är frågan.

SUCH A WONDERFUL MORNING


det är tisdag vilket innebär sovmorgon fram till lunch men jag pallrade mig upp till frukosten i alla fall. det är rätt skönt att inte behöva stressa. man kan ta god tid på sig att fixa sig samtidigt som man hinner få massor av nödvändigheter gjorda. toppenbra!

TRE FAVORITER


...som även var dagens ringar.

KOMPIZ


BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG?



klockan har paserat 14.00 och jag har inte satt igång med pluggandet än. fy fy! nu gör jag iordning tekopp numero två för dagen och öppnar matteboken. vi får se hur länge det dröjer innan jag ger upp denna gång..

I LOVE SATURDAYS


13 timmars sömn, frukost M, skitsnack och promenix med robban, kycklingfilé till middag, stor fet godispåse och notting hill med lovisa. en mycket väl spenderad lördag om jag får säga det själv! imorgon ska jag agera plugghäst, såå kanske lika bra att gå och lägga sig redan nu?

FREDAGSMYS

det är fredag och ytterligare en vecka har gått. en vecka utan bloggande till och med. jag har precis slagit mig ner i soffan med en kopp te medan jag väntar på att den första tvättmasskinen ska bli klar. ska försäka hinna tvätta all tvätt och städa rummet innan bilen går hem mot strängnäs. vilket är om drygt tre timmar, så det ska nog gå bra. nu är tvätten klar - dags att röra sig mot tvättstugan.

FULLT ÖS, ARBETSLÖS

tog mig igenom hela fem timmar på jobbet idag. fem timmar, som dessutom var mina absolut sista timmar i den berömda rutiga skjortan. jag säger hejdå och lämnar mcdonalds vilket känns grymt skönt. detta ska firas med huvudet i matteboken! hurra!


ATT STOPPA EN FÖRKYLNING

jag lämnade kvar kameran på skolan under helgen och därmed blir inläggen bildlösa och tråkiga. sitter med en kopp varmt te med värmd mjölk och honung. jag tänker bannemig inte tillåta mig själv att bli sjuk. så därför får ni gärna komma med förslag på hur man stoppar en halft påbörjad förkylning. det skulle uppskattas! annars, ha en bra kväll!

CRAPPY IPHONEBILDER


ursäkta dom dåliga bilderna, tänkte bara säga att hoffmaestro var bra! riktigt bra. jag, ida, fia och steffanie var där, och sen resten av sveriges ungdomar likaså. galet!

VARNING FÖR BRUTALT ÄCKLIG BILD


vatten är så underskattat, och fotboll på måndagar och onsdagar är ett måste! lite blåmärken är sånt man får stå ut med helt enkelt. [det här inlägget var verkligen nödvändigt tycker jag, eller vad säger ni?]

WHO SAYS

strosat runt och gjort lite av varje denna underbara dag. solen skiner och det är inte alls sådär svinit kallt som det har varit dom senaste dagarna. fortfarande några punkter kvar att bocka av på listan, men det kommer, det kommer. klokan sex hoppar jag i träningskläderna, för att få ytterligare träningsvärk imorgon. skön..t! nu ska jag moppa golvet, fashion!

GODMORGON SVERIGE


hellu vänner! fast att jag är ledig hela dagen lång så är jag uppe med tuppen. vackstafrokosten är helt enkelt oemotståndlig. sitter med headsetet på mig och lyssnar på musik, för att inte väcka helena som sover precis vägg i vägg, och ska snart ta tag i lite plugg som måste göras. jag verkligen älskar sånnahär dagar. dagar när man har all tid i världen till att göra precis ingenting, eller precis allt på "att göra-listan". idag har jag valt att vara effektiv och därför ska jag sätta igång med första punkten på listan - läsa ett kapitel ur being there av jerzy kosinski.

slänger även in gårdagens "dagens". tänkte att det var på tiden och passade bra eftersom jag ändå lekte med kameran igår. skjota - gina tricot, sjal - h&m, jeans (trasiga lite här och där) - gina tricot.

CRAZY HOT


thailandsbilder i all ära, hoppas ni gillar dom lika mycket som jag gör.

TONFISKPARKEN OCH STAN

jag är glad för jag fick med mig massvis med fint hem ifrån eskilstuna. en besvikelse var dock den mörkblåa mjukisdressen ifrån bikbok. jag och mamma var både i stan och i tonfiskparken men den fanns ingenstans. så nu hoppas jag att södertäljes utbud är större gällande mjukisdressar. keep your fingers crossed! helgen i helhet har varit toppen. gårdagen spenderandes i en kall ishall men det var det värt, då brorsan vann sin första match med tvpucks-laget och senare på kvällen satt jag och jennifer uppkrupna i soffan, med b&j, framför ghost adventures och djävulen bär prada. om en timme ungefär ska jag troligtvis möta upp nathalie som ska fota mig. vi har planerat att fota länge nu men det har aldrig riktigt blivit av, men idag verkar det funka för oss båda. måste bara fixa håret innan vi kör igång för såhär kan man ju inte se ut när man agerar modell, haha. nu sätter jag punkt för det här inlägget så hörs vi nästa gång jag får för mig att skriva något intressant. so long suckers!


ONE MONTH TO GO


HOME SWEET HOME

har placerat rumpenstumpen i soffan hemma i strängnäs. har en skön, ledig(!!) helg framför mig och det känns helt underbart. jag och min vän josefine har börjat planera en liten dagsutflykt om sisådär ett par veckor, och gosh vad jag ser fram emot det! livet leker med andra ord :D nu ska jag fortsätta att äta på min polkagrisstång ifrån gränna och kolla på bygglov haha, ha en awesome fredagskväll dudes!

IT'S LIKE TWO FISHERMEN


ph: moi

SKOGSMULLE


julia och jag tog oss ut i skogen, plockade kantareller till hennes mamma och sen hamnade vi på en liten klipphäll precis vid vattnet. gosh så mysigt det var och bara sitta där och lyssna till vattnet och till musiken strömmandes ur iphone'en. kvällsfika står näst på tur på listan och därefter ska jag och helena entra gymmet! hellyeah vad vi är duktiga!

NOSTALGI PÅ VHS

efter en dag med bara teoretiska ämnen så fick vi sluta sisådär två timmar tidigare än väntat. grymt sa grisen! nu har jag, nicolin och helena placerat våra rumpor framför tvn och bröderna lejonhjärta rullandes på vhs. this is vacksta! ikväll blir det yoga vilket kommer kännas då jag även tränade body pump igår. hej träningsvärk!

MY ROOM @ VACKSTA


bättre sent än aldrig, eller vad säger ni?

utvärdering av dagen: softans bananer, vilket jag absolut inte trodde imorse. tummen upp!

RSS 2.0