LYCKLIG



tänker på er när jag ligger i solen och steker (läs: sitter i regnet och gråter) vackstacrew & strängnäsbabes, you know who you are!


THE DAY BEFORE TOMORROW

flickan som lekte med elden och därefter luftslottet som sprängdes, så planerar jag att spendera kvällen och natten. till sällskap har jag en fet godispåse med massa gott! får dock inte äta upp hela ikväll utan måste spara en del till imorgon för då lyfter nämligen planet till thailand och därmed till varmare breddgrader! (h)


bild från i somras. imorgon badar jag i turkosblått hav!

22.46

lollo och jennifer gick för ett tag sedan. blev en kort vistelse today men som alltid väldigt trevlig! de nio timmarna på jobbet idag var långa. riktigt långa.. hoppas verkligen att morgondagens timmar känns kortare. det är ju söndag, vilket betyder OB hela dagen lång så det är bara att kriga - som min vän ida hade sagt. pengar kan man aldrig få för mycket av!
nu är det hög tid att ta tag i packning och annat skit som ligger och tar plats på golvet, för att därefter knopa ihop en powerpoint presentation om alexander mcqueen - interesting! tjingeling!

RAST

sitter på jobbet. "bara" tre 1/2 timmar kvar tills jag slutar efter rasten och sedan får jag träffa mina brudar! yeey

SAGT OCH GJORT

här sitter jag, inkurad bland soffkuddarna och smaskar på min älskade choklad. med mintsmak kvällen till ära. himelskt gott!


HELG

med sjuttioelva kilo packning beger jag mig snart hem till min mysiga lilla stad. pappa hämtar mig om cirkus en halvtimme och jag har endast lite småsaker att packa. det blir en lugn kväll ikväll. och då menar jag verkligen lugn! jag tänker placera rumpan i soffan och inte röra mig en millimeter om det så inte är livsnödvändigt. på lördag och söndag vankas det jobb men jag tänker även klämma in en träff med mina galna vänner. long time no see!!!!


NYTT

det är den tjogofemte varje månad som man verkligen uppskattar att man har ett jobb . en skinnjacka, ett linne, en tshirt to die for (typ), en bikini och ett par svarta ballerinaskor har idag kommit i min ägo. jag klagar inte!


TOPPENDAG

idag hoppas jag på en toppen dag. eller vänta, kan det bli något annat när man har lång sovmorgon och när man senare ska och shoppa med en av dom bästa? naaae, skulle inte tro det.
det är btw bara fem dagar och fem nätter kvar till thailand. tagga!!


HAVE A PEEK


dagens fynd. lindex/bikbok

ALICE I UNDERLANDET




omdöme: walt disney har aldrig riktigt varit min grej, tråkigt men sant!

missade sista tåget från storstan efter att redan ha pungat ut pengar för biljetten. kul. det är vid dom tillfällena man uppskattar sina otroligt snälla kompisar. jag fick en sovplats hos fia och begav mig därifrån direkt till eskilstuna för att glutta i affärer med systrami. nu är jag äntligen hemma, sen nån timme tillbaka.

ikväll blir det till att sova tidigt!

FREDAG

sitter i sängen iklädd mina kyckliggula shorts. tänkte ögna igenom veckorevyn lite snabbt innan jag tar tag i all packning som jag har med mig hem från skolan. imorgon är det lördag och då står ett tre timmars jobbpass och sedan en tripp till stockholm för biomys med tjejerna på schemat. fullt upp allstå! ha en kickass helg allesammans!




måste även slänga in ett stort grattis till min fina vän som fyller värdelösa sjutton år idag, GRATTIS FRIDA!

TIME FOR THÉ

det går frammåt iallafall och jag lär mig med tiden! känner att jag måste sticka ut och fota lite för att få fram den header jag vill ha. men det får bli ett annat år, för nu ska jag bara vänta in julia och sen ska vi gå till kvällsis och dricka te. ha en bra kväll suckers!

UNDER RENOVERING

bloggen är just nu i en renoveringsfas och det är orsaken till den o t r o l i g t dåliga uppdateringen. inläggen känns rätt meningslösa om bloggen ser ut som stryk så jag återkommer alltså när jag är nöjd med designen. håll ut!

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

sådär, nu har även jag tagit tummen ur röven och skaffat mig en blogg. inte ett dugg sisodär två år efter alla andra..
i'll keep you update, enjoy!

RSS 2.0