BLACK TEE GOLD

source: http://spellsjewellery.blogspot.com/

sitter och väntar på att bb ska börja. kollar bloggar, uppdaterar facebook, spelar spel på facebook... jäklar vad segt tiden går när man är hemma. hade jag varit på skolan nu så hade tiden bara flugit fram. men icke! imorgon är det fredag, och vips så var en veckas praktik avklarad. inte för att jag inte trivs på praktiken, men jag är inte så för förändringar. vackstanäs har varit min vardag i över ett och ett halft år nu, och därför är det så jag föredrar vardagarna.
nu: hämta en kopp te och fortsätta att spela fb-spel. ttyl.

CHOCOLATE

vaknade med en hejdundrandes huvudvärk och stannade hemma från praktiken idag. har näst intill bott i soffan idag och varför göra något annorlunda nu? kryper ner under filten, dricker oboy med daimsmak och äter chokladen som blev över från helgen. något kul måste det väl vara på tv. pews!

NUMERO 2

mitt andra mästerverk i form av en tygpåse. trycket har jag gjort för att jag ska använda den till mitt fördjupningsarbete egentligen, men sen kom jag på att det även gjorde sig väldigt bra såhär. don't you think? ;) peace out!

HEJ HOPP

ser man på, här har det inte uppdaterats på ett tag. en snabb resumé från dagarna som gått lyder såhär: lolloaxelniffran i lördags, middag hos mormor&morfar och hockey i söndags, APU igår och idag, vilket är min ursäkt till att inte suttit vid datorn. eller okej, nu ljög jag för sitta vid datorn är precis det jag gör på praktiken men då ägnar jag timmarna åt andra saker än fejjan och bloggen. 

therese, min fina vän, fyllde år igår också föresten - och därför spenderades kvällen hemma hos henne. stoort grattis :)

SOLSKEN


solen lyser och humöret är på topp. nu tänkte jag återgå till städningen. ikväll vankas det främmande och sen ska jag träffa niffran! ha en fortsatt trevig lördag mina vänner. xoxo

GOING HOME

alla väskorna är packade. rummet är städat så nu väntar jag bara på att far och syster ska komma och hämta mig (om två timmar!!!). frågan är, vad ska jag göra tills dess?

MISS U

för första gången på över ett och ett halvt år så kan jag berätta att jag har haft en enorm hemlängtan idag. sure, jag trivs som fisken i vattnet här men jag måste medge att jag föredrar att komma hem på helgerna. jag saknar jennifer, madeleine, lovisa, therese, lisa, calle, mamma & pappa. gaaah!

V. ÄMTERVIK

heeeeej, vi har det gött i här i värmland! har spenderat helgen i annikens supercoola hus, träffat en massa värmlänningar med dialekt så det heter duga, partat natten lång och fördrivit resten av tiden med att göra precis ingenting. ikväll tar vi tåget tillbaka till södertälje och vackstanäs igen. hejdå helgen, hej måndag!

I JUST LIKE TO SAY

heeeey! spelade fotboll i tisdags och därav det feta bandaget på handen. en rejält stukad tumme enligt läkaren, men jag är glad ändå. det är ju fredag imorgon och då styr jag kosan mot värmland och västra ämervik! helgen kommer bli grym med andra ord. tack och bock, nu ska jag sätta på en film och mysa ner mig i sängen.

FOREVER & ALWAYS

nu är det såhär att jag borde verkligen plugga men istället satte jag mig och började leka med lite bilder.. och har man väl börjat så är det förjävla svårt att slita sig. känner ni igen er? dessa är i alla fall tagna igår när vi krigade oss upp till utkiksplatsen i all denna snö. likaså bilden i inlägget här nedan. btw, vädergudarna på bra humör idag. och det gillas. våren är hääääär!

PÅ EN STEN VID EN SJÖ I EN SKOG


HEJDÅ VINTER

tygpåse som jag sydde i torsdags på lektionen.

när tights, skjorta, vårjacka och converse är för varmt att traska omkring i, då kan man med säkerthet säga (nu hoppas jag innerligt att jag inte tar mig vatten över huvudet) att vintern är över. puts väck. istället välkomnar jag den oerhört efterlängtande våren! :D:D:D:D:D

OTH

fredagskvällen för min del består av one tree hill, godis, lite mer godis och om två minuter börjar bb. inte mycket som klår en kväll som denna med andra ord!

LISA

idag fyller typ världens bästa människa år! hon toppar listan på mina absolut bästaste vänner, hon finns alltid där och jag ser upp till henne. det är min syster jag talar om. grattis på födelsedagen lisa! <3

SITTING ALL ALONE INSIDE YOUR HEAD


ÅÅÅKEJ

grått ifrån modekungen. enkelt men ack så snyggt!

efter min insatts på gymmet, kvällsfika och lite hanna&anniken-time så avslutades kvällen rätt okej ändå. kueel.
nu: sängen på dirren. jag har tänkt vara i säng innan 00.00 ikväll, vilket betyder att jag har ca fem minuter på mig.

!

ungefär såhär känner jag just nu. jag undrar varför. dagen som började så bra gjorde plötsligt en helomvändning. kan det vara så att skolan har satt igång och jag precis har insett alla måsten.. . . .. . . ... .

KÄRA SÖNDAG

tar en paus ifrån allt som har med packning och tvätt att göra. äter årets första semla och kolla på film. efter ett sjuhundrandes skönt lov med allt ifrån sköna timmar i soffan till festligheter långt in på småtimmarna så drar verkligheten igång imorgon igen, och ska jag vara helt ärlig så gör det inte mig någonting. en veckas lov räcker gott och väl som uppladdning! got to go.

FEATHERS


AUGUST RUSH

det regnar ute. vilket betyder att snön regnar bort(!!). vad passar då bättre en sån här dag än att sätta sig tillrätta i soffan och kolla på massa film. august rush står på tur. madeleine säger att den ska vara bra. pews!

123456789

här är skorna jag köpte igår. redan invigda vilket kanske syns. 100 kronor fick jag betala för dom i alla fall. kap!

SIDECUT MAYBE

idag har jag: kollat på halva shrek forever and after. hängt med madeleine och jennifer. fått en fejkad sidecut. fortsatt hängt med jennifer, therese och lovisa. kollat igenom näst intill alla klipp från bigbrother på webben. fyndat ett par boots på monki. kan visa dom imorgon kanske. nu väntar jag på att jennifer ska komma över så vi kan kolla klart på andra halvan av shrek och sen... bambambam bigbrother!

SUSHI

japp, idag har jag stoppat min första sushibit i munnen (eller okej, vi hade kyckling i istället för rå fisk men det räknas!!) och jag måste väl säga att det var över mina förväntningar. inget jag skulle döda för men, helt okej. 3 av 5 tosters.

SYSTERDAG

min syster har tagit ledigt från jobbet idag bara för att vara med mig hela dagen. hihi! vid kvart över nio tyckte hon att det var dags för mig att vakna och då hade hon kokat ägg och tevatten. så såhär startade jag dagen. vi har planerat att laga sushi till lunch vilket jag aldrig ätit förut så det ska bli spännande, och resten av dagen är ännu oplanerad. softish!

RSS 2.0