LAST SUMMER

jag vill gå runt barfota. helst i bikini. svära åt myggorna. bränna mig i solen. bara ta en sväng på cykeln. klä mig i korta shorts. bada naken i natten. jag vill ha sena, mysiga kvällar utomhus tillsammans med dom jag älskar mest. jag vill ha sommar. och det är nu.

14.03

nu äger jag, precis som alla andra bloggare, en earcuff eller vad dom nu kallas. supernöjd faktiskt. hittade dessa på glitter för bara 50 svenska kronor. första dagen på lovet har varit riktigt lyckad än så länge, med andra ord. helgen likaså, när jag i lördags ockuperade julias golv och när jag igår var bjuden på festligheter hos nicolin. dock var jag tvungen att dra mig hemmåt alldeles för tidigt då jag skulle upp tidigt imorse för en anställningsintervju, men that's life. nu ska jag fortsätta vara duktig och kila ner på stan och se om jag kan flirta till mig en praktikplats någon stans. ttyl.

LOV!!!!!!1!11


väskorna är packade. blir hämtad om två minuter. ska bli så galet gött med sportlov!!!!

POWERYOGA

dags att bege sig till studion där en timmes yoga väntar.

SVENNEBANAN

jag bara älskar när man går till frukosten i det här svennevädret, kommer in i matsalen och märker att det inte är det minsta varmare inomhus än utomhus. 10,4 grader närmare bestämt. är det konstigt att man får en känsla av att vilja fly landet?

18!!!!!!

denna oerhört underbara skapelse fyller år idag. grattisgrattisgrattisgrattis!

BURLESQUE

vi riggade projektorn i ett klassrum och möblerade om med soffor och kuddar. vi kollade på en typisk tjejfilm och åt kanske lite för mycket godis. bra kväll med andra ord! nu tänker jag kolla på ett avsnitt av oth innan jag bäddar ner mig. KYSS

SPOTIFY OCH FACEBOOK

spenderade natten tillsammans med julia i hennes nittiosäng. trångt? ja bara förnamnet. men vad gör man inte för att slippa vara ensam på alla hjärtans-dag. vi bestämde att vi skulle göra likadant nästa år om vi inte har pojkvänner då heller..... aotch, vad har jag gett mig in på. dags att börja leta potentiella pojkvänner(!!). måste jag ens berätta att jag är lite sådär småtrött idag och varken vet ut eller in? vet knappt vad jag har skrivit längre så här sätter jag punkt och återgår till att lyssna på min spotifylista (som föresten är grymt bra) och fortsätter att uppdatera facebook i hopp om att något roligt kanske har hänt.

PERFEKTION

rätt avundsjuk på sannas jacka. snygg snyggare snyggast.

PRINCE CHARMING


!!!!1!!

RUBRIK

hej. julia ronsten sitter här och tror att hon är ball. det är hon inte. hejdå.

NEW FLAVUOR

helt klart en lyckad nyhet!
update: ....eller har jag fel, är den inte ny? hört att den har funnits länge i dalarna. jaja, god är den i alla fall.

ONE TREE HILL

vi tar allt ifrån början.

JAG KLAGAR DÅ RAKT INTE

har man bosatt sig på ett internat mitt ute i ingenstans så får man stå ut med en del, som exempelvis megasuperduperkass täckning på mobilen... men allt är då inte negativt. idag blev lektionerna inställda på grund av snökaos (är det någon som har missat att det snöade satan igår?) och inställda bussar i hela stockholmsområdet vilket resulterade i att varken elever eller vissa lärare kunde ta sig till skolan. dagen har därför istället spenderats framför filmen the gaurdian, med alldeles för många koppar varm choklad och en anniken som sällskap.

ANDRA GÅNGEN GILLT

japp mina damer och herrar. nu sitter det så fint där igen. precis så som det ska vara. denna gång lovar jag att ta hand om det väl, och jag får väl stå ut dom där fem veckorna, som är rekommenderade, innan jag byter örhänge. he he. men den som väntar på något gott.. ;)

BLACK N' WHITE

det liksom ekar på fotofronten, och jag ber om ursäkt för det. ingen annans fel än mitt eget. jag ska bättra mig. vet själv att det är dötrist att gå in på en blogg men bara text, text och åter text.

OOOONSDAG

jahapp, endast två ynka godisbitar finns kvar i godispåsen och när dom är uppätna så finns det inte så speciellt mycket annat att göra än att sätta igång med psykologiplugget - som är väldigt intressant iförsig när man väl sätter sig in i det. jag menar, psykologi, eller läran om själslivet som det egentligen betyder, handlar ju om precis allt i en människas beteende. nu kan ju inte jag, såhär efter tre-fyra lektioners erfarenhet komma här och säga att jag är nån psykolog eller liknande, men jag kan relatera väldigt mycket av det vi läser om till verkligheten och till både mitt och andras beteenden. mycket spännande! så har du chansen att läsa psykologi A, ta den - helt klart värt det.

COLD

efter en grym helg med mina kära, så är det väl inte mer än rättvist att jag nu har dragit på mig en förkylning som heter duga och troligtvis feber. tack för det!

WE'RE FUCKING AWESOME DUDE

skulle ha kommit upp ett inlägg för tre timmar sedan men icke.. bloggen ville inte samarbeta tydligen. jag kan i alla fall berätta att jag, helena och nicolin har varit duktiga och svettats över en timme i gymmet. tummen upp för det! imorgon är det fredag vilket betyder bio och middag hemma hos nicolin med mina finaste. tummen upp för det med!

FJORTON NOLL NOLL

har halv studiedag idag så tar en tripp in till stockholmia med mina vänner och kollar i lite affärer. hoppas innerligt att jag inte hittar någonting jag kommer vilja köpa. det har då inte plånboken råd med. bussen kallar, hejhopp!

HÅRTANKAR

försökte mig på att ta en någolunda liknande bild. vetefan hur bra jag lyckades egentligen men
samtidigt som jag trivs så himla bra i brunt hår så har jag på senaste tiden börjat sakna det blonda. kan det vara för att det ser så mycket somrigare ut? yepp, återigen ett "jag saknar sommaren-inlägg" he he

LEO



fick hem en bikini, som jag beställt, häromdan som jag inte visat ännu. jag brukar inte vara mycket för guld men den här älskar jag. betyg, 5 av 5! galet man längtar till sommarn nu då!

MUMFORD & SONS

bra skit. click it!

PANDORAS ASK

det sägs att det sista som lämnar människan är hoppet. hoppet om att kanske, någon gång, någon dag, imorgon(?) någon gång i framtiden kommer det att hända. kanske. det är verkligen precis så det är och hur mycket jag än intalar mig själv att inte hoppas för mycket så gör jag ändå helt tvärt om. dag efter dag, vecka efter vecka.. år efter år..

RSS 2.0