19 APRIL

spenderar lovet ungefär såhär. jäklar vad vi svennar har blivit bortskämda med ett förjävla fint väder dom senaste dagarna. det tackar vi för! huden har blivit lite brunare och humöret är på topp av ingen speciell anledning. det jag egentligen ville berätta var bara att jag faktiskt lever. ha ett gött lov, så hörs vi när vi hörs. pöss.

HEJ SOLEN

vädergudarna har imponerat idag må jag säga. kan inte bli bättre. efter att ha slutat 12 varje dag den här veckan så har jag härmed påsklov, en hel dag tidigare! men stannar på vacksta tills imorgon och chillar galet med anniken ute på gräset, för jag har nämligen hört det ryktas om att det ska bli minst lika fint väder även imorgon och hela helgen. det tackar vi för! later

+++

random pic.

tiiiiiiisdag = slutat skolan vid det här laget! jag tänker placera rumpan i soffan och försöka knåpa ihop ett mobilfodral av lite garn en virknål /hanna, 17 år

HÅEM

helt okej snygga/gulliga/söta/slash//

FRIDAYYYY

har precis kommit hem ifrån en morgonrunda ute i solen, och sitte nu och äter frukost. snart måste jag hoppa in i duschen för att sedan knata ner till praktiken. sista dagen idag, och jag fick både sovmorgon och sluta tidigt. det gillas! kvällen ska spenderas hemma hos madeleine, med middag och fika för den bruden fyller nämligen arton idag, och självklart ska det firas! peace out!

19.46

klockan är snart åtta, och det är fortfarande ljust ute, hell yeah! klad chey!

JAG SOM TRODDE DET VAR ONSDAG..

hola chicas!
jag säger då bara det. gash vad man blir sleten av att "jobba". jag är inte ens hälften så trött efter en dag i skolan som jag har varit nu dom senaste eftermiddagarna efter praktiken. trots att jag legat halvdöd i soffan dom senaste timmarna så har jag faktiskt fått fram en hel del underlag för en massa skolarbeten, vilket är mycket positivt. men nu får det vara nog med plugg för idag, på återseende redan imorgon är jag rädd.. kollar istället in på reseguiden.se i hopp om att någon billig resa har dykt upp. jag och lisa flyr förmodligen landet under min påsklovsvecka. wiiie! 

ha det gött, ciao!

RSS 2.0