NEDRÄKNING

en månad kvar till 18!!!

GRILLNING

bilder ifrån igårkväll när vi gjorde lite mysigt för killarna, då dom tar studenten om bara en vecka.


INTE VÄRLDENS BÄSTA DAG..

jag tror att man klarar vardagen mycket bättre om man har saker att se fram emot. (meningen låter faktiskt mer och mer logiskt ju mer jag tänker efter.) en dag som denna hade det verkligen varit behövligt. som en liten glimt av ljus mitt bland allt det där mörka tråkiga. men nej, inte nog med att det är måndag och veckans tråkigaste dag, så verkar den ju bara rasa samman mer och mer allt eftersom dagen går. jag skulle helst av allt bara vilja gå och lägga mig och vakna upp till en ny dag imorgon.

22.15

efter att ha jobbat hela dagen så är det faktiskt okej att gå och lägga sig nu, även om det är lördag. godnatt!

FRIDAY FRIDAY FRIDAY OH!

ey dude, wzup? jag har slutat skolan för dagen. tänkte slänga ihop det viktigaste jag behöver för en helg i stränkan med jobb, plugg och förhoppningsvis lite kvalitetstid med vännerna som har varit i berlin allt för länge, för att sedan vänta in pappa och lisa som kommer och hämtar mig om trekvart. från en sak till en annan. jag måste bestämma mig... ska jag fortsätta att färga håret brunt eller ska jag återgå till mitt blonda jag igen? tough decision!

HEJ HEJ HALLÅ

det var inte igår! folk är på mig om att uppdatera bloggen lite oftare så jag tänkte att nu ger jag det väl ett försök. liksom bloggen så har även kameran har legat orörd och dammat till sig under sisådär en månad och därav har jag inga nya bilder att visa. för tillfället sitter jag i mitt rum ute i skogen och håller tummarna för att internet ska fungera en liten stund till i alla fall så att jag hinner publicera det här inlägget. jag konstaterade just i bilen påväg hit imorse att det bara är fyra veckor kvar i skolan och en herrans massa plugg. dessutom måste man ju hinna med att njuta av de härliga vädret på bästa möjliga vackstasätt, och vipps så var all tid som bortblåst. jag börjar faktiskt inte skolan förän 12.40 idag så därför tänker jag utnyttja dessa timmar som en riktig pluggis skulle ha gjort - när jag ändå är vaken menar jag. nu blev det en väldans massa text, så här tänker jag sätta punkt. på återseende.

RSS 2.0