ICE CREAM

spenderade natten hemma hos lovisa tillsammans med jennifer. myste, snackade skit och kollade film. nu sitter jag och äter pappas hemgjorda daimglass och väntar på att bege mig iväg på 90-årskalas. ikväll ska jag dyka ner i psykologiboken, men klockan åtta tar jag en paus - får ju icke glömma solsidan!

2011.01.28

ledig idag. sticker in till södertälje för en stund och sedan bär det av hemmåt! trevlig helg allesammans <3

MAMMA

grattis på födelsedagen bästabästa!

19.32

gymmat och nu sitter jag här nyduschad. snart kvällsfika - höjdpunkten på dagen, lätt! försöker hitta nåt bra program för att ta bilder med webbkameran men det går väl sådär. just nu använder jag mig av skype.... he he he

LAX?

sitter i sängen med en kopp kaffe i handen och datorn i knät. magen bara skriker efter mat och tror ni inte att det blir, ja om jag säger äcklig så lär jag väl få spö, men mindre god mat då. nämligen pasta med laxsås.. inte riktigt min grej. näe, bara pasta får det nog bli - det har väl folk överlevt på förut. thirty.minutes.to.go.

YOU, ONLY YOU


EARCUFF


den här var verkligen snygg. finns tydligen på glitter för ynka 30 rikstaler. har jag vägarna förbi tänker jag slå till, det är en sak som är säkert!

DET KAN ALDRIG BLI FÖR MYCKET

..choklad.

SOLSIDAN

det är söndag och klockan är knapt tjugo i sex. jag har redan packat klart för ännu en skolvecka, hunnit med att träna dryga halvtimmen med pappsen och även fått en del plugg gjort. på torsdag har vi anmält oss till nattfotbollsturneringen som några ordnat som projektarbete i skolan, ser jag fram emot! kameran hänger med denna vecka, så mer uppdatering väntar :) nu återstår solsidan, glass och mörk choklad! NÄJS

SUCH A WONDERFUL NIGHT

ha en bra fredagskväll allihopa, för det tänker jag ha! kyss och smek

TAGGA PSYKOLOGI

HOLA CHICAS! har 20 minutes of från psykologin. tänkte sno en kladdkakebit ifrån anniken innan jag återgår till lektionen. hihi busigt. ikväll ska jag gymma, i hopp om träningsvärk över helgen :)

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!

fan i helvetes jävla skit! örhänget föll till golvet med ploppen och allt. hålet måste ha klyvit sig i två. 90 spänn i sjön, och ett fult öra rikare.. åhhhhh! :'(

MYSKVÄLL

godkväll! mitt uppe i vårat pyjamasparty och ville bara säga att jag tycker om mina kompisar väldans mycket! <3

PEACEFUL WEDNESDAY

helt slutkörd efter gym+fotboll både måndag och tisdag. idag känns det som att det blir en vilodag. har lite uppgifter att göra i lite olika kurser som kanske skulle passa bra att göra istället. gosh vad lat man blir av att gå på vackstanäs, och inte minst av att bo här. minsta lilla läxa vi får känns lika tungt som när man hade tre uppsatser att skriva i högstadiet. bortskämda var ordet! se så, åter till bokläsandet, peace!

KORS

slutat skolan för dagen, check! bytt örhänget i "flärpen", check! nu: läsa engelska. ikväll: tagga fotboll!

DAGENS RÅD

har man bestämt sig för att göra något innan dagens slut, så har jag lärt mig att man verkligen borde göra det. det är aldrig bra att skjuta upp saker och ting. det leder bara tíll att man får ännu mer att göra nästa dag, då man kanske har andra planer vilket resulterar i att stressen tar vid. man ska ta vara på tiden helt enkelt och därefter borde man belöna sig själv genom att bara ta det lugnt, eller göra något annat roligt. jag vet inte riktigt varför jag skriver det här men kanske är det så att jag själv verkligen tar vara på tiden om jag skriver till er att det är det jag tycker att man borde. det är liksom svårare att smita ifrån planerna då. en sak jag har lärt mig dock, är att aldrig planera mer än vad du vet att du skulle hinna med eller klara av. då blir du bara ledsen och känner dig dålig för att du inte gjorde det.


BIKBOK, SPRING COLLECTION 2011 II


KUSINMYS

kvällen bjuder på middag, i form av kyckling (som vanligt, kanske jag ska tillägga hehe), med middagsgäster dessutom. kusifinerna kommer nämligen hit och myser och övernattar. hoppas eran lördagskväll blir minst lika bra som min! pews!

jag använder mig av photoscape, när jag redigerar mina bilder.

BIKBOK, SPRING COLLECTION 2011

jag gillar't faktiskt! favoriten är linnet med den amerikanska flaggan.

WEEKEND


nu väntar en välförtjänt, näst intill oplanerad helg framför mig. gosh jag älskar fredagar! borta bra men hemma bäst.

VINTERTIDER HEJ HEJ

nagellack h&m, skor acne, tröja modekungen, ormring cocoo

jag kommer sova som en gud inatt. inte nog med att jag tog mig till gymmet för tredje dagen i rad, jag pallrade mig även ut i skogen och övade på längdskidåkningen. nu ska vi absolut inte lägga nån större tid på att prata om hur det gick, men jävlar vad bra det känns efteråt. när man har tagit sig runt hela spåret och fått av sig pjexorna, haha. sängen kallar, och vi hoppas på en precis lika bra dag imorgon! godnatt kära ni.

GIVE ME

gaaah, helt inne på stora tshirtar/linnen med tryck just nu. synd bara att det ekar lite smått i min plånbok. men det är väl det man får stå ut med när man säger upp sig från ett jobb utan att skaffa ett annat.. surt. lite avundsjuk på lowe som är i thailand och shoppar loss. längtar verkligen tills det är min tur. åker nämligen till thailand på julafton i år......!!

BIFF 2011?

äntrade gymmet, för första gången i år, igår.. och det känns idag ska jag tala om. hjälp vad otränad man kan bli på bara tre veckor. kan det vara julgodiset som gör det kanske? nu tänker jag lägga mig i sängen och läsa en riktigt bra bok, kanske ta mig en kopp te om jag orkar mig ut i köket. fick nyss reda på att jag kommer  att sluta klockan 12 alla tisdagar framöver och nej, jag klagar då rakt inte. later!

LOVETS SISTA DAGAR

tackade motvilligt nej till en 18årsfest i igår, men jag hade mina själ. istället samlade jag, m, j och t ihop alla ingredienser man behöver till tacos och lagade middag ihop hemma hos therese. tänk vad bra det är när en i gänget har hela huset för sig själv i två veckor! det blev en lyckad kväll ändå - med alldeles för mycket red bull dock. lovet avslutades alltså precis så som ett lov ska avslutas.

TURKOSBLÅTT


BRUNA BEN


vill verkligen ha den där tröjan!!!

SKULLS

tack mormor!

GEORGE'S

här nästan ekar det ju..! mitt liv är alldeles för fartfyllt. eller? igår spenderades fyra timmar på george's med mina fina, och kvällen avslutades med nattmat i form av knäckaemackor hemma hos therese, efter vi hade kommit hem ifrån deras vän david. nu måste jag lägga på en rem, snart drar jag och kollar på tjejkicken (någon slags fotbollsturnering). later!

NYÅRSAFTON I BILDFORM


BAD HABBIT

jag vet jag vet. bilderna kom inte längre än från kameran och in på datorn igår. jag har inte ens öppnat mappen på datorn och kollat igenom dom. jag säger såhär istället, bilder ifrån nyår kommer upp inom en snar framtid. okey?

IN A HURRY


ett sent gott nytt år, men bättre sent än aldrig! sticker iväg för att kolla på j's match. ikväll lägger jag in bilderna från nyår. ttyl fellas.


RSS 2.0